Pachete mentenanta

Gasesti mai jos ceea ce te intereseaza!

Alege pachetul care iti convine!

Fiecare companie are particularitățile ei. Mai jos regăsești pachete standard de la care putem începe finisarea nevoilor companiei tale.

10 DEVICE-URI

MENTENANTA

ADMINISTRARE

PACHET PRO

10 device-uri, 2 vizite, audit, mentenanta LAN, etichetare si administrare, asistenta telefonica si remote, timp de raspuns 2 ore, timp de rezolvare 5 ore*. Pachetul contine un server de fisiere de date 2TB securizat, instalat la punctul de lucru, in custodie, accesibil de oriunde din lume.

de la €400 /Luna

*timp MAXIM de rezolvare.

30 DEVICE-URI

MENTENANTA

ADMINISTRARE

PACHET PREMIUM

30 device-uri, 5 vizite, audit, mentenanta LAN, etichetare si administrare, asistenta telefonica si remote, timp de raspuns 2 ore, timp de rezolvare 5 ore*. Pachetul contine un server de fisiere de date 4TB securizat, instalat la punctul de lucru in custodie, accesibil de oriunde din lume.

de la €1.000 /Luna


*timp MAXIM de rezolvare.

AUDIT

SERVERE

ADMINISTRARE

PACHET CUSTOM

Audit, mentenanta, asistenta telefonica si remote, etichetare si administrare, timp de raspuns 1 ora, timp de rezolvare 3 ore*, backup fisiere, securizarea datelor in cloud, administrarea serverelor, crearea, administrarea si gazduirea site-ului web. Oferim multifunctionale noi in regim de inchiriere.

CUSTOM /Luna


*timp MAXIM de rezolvare.